Spoedkoerier

Spoedkoerier

Zo snel mogelijk geleverd.
Als spoedkoerier leveren wij zo snel mogelijk uw pakketten. Aan de hand van de afmetingen en het gewicht, bepalen wij welk vervoersmiddel het beste bij uw zending past. Is het in Noord-Holland, kunnen wij uw spoedzendingen al binnen een half uur leveren.

Expresskoerier

Wij Leveren de volgende werkdag​.
Als uw zendingen geen haast hebben, halen wij het dezelfde dag op en leveren wij het de volgende dag bij de klant. (Met ons track&trace systeem kunt u precies zien waar het pakket zich bevindt.) Heeft u zendingen door heel Nederland? Dan kunnen wij uw route bepalen en leveren wij binnen één of twee dagen.
Ook kunt u bij ons op kantoor komen om aan te geven hoe u dingen bezorgt wilt hebben. Het is ook mogelijk als u zendingen heeft in meerdere provincies om dat bij ons in te boeken. Wij werken samen met verschillende organisaties in Nederland en staan garant voor een goede kwaliteit en zorgvuldige dienstverlening.

Same day delivery

Wij leveren dezelfde dag.
Bij MD Koeriers doen wij aan Same Day Delivery. De klant kan tot 12:00 bestellen. De levering wordt dan opgehaald en wordt op de HUB gesorteerd. Vervolgens wordt de route geoptimaliseerd en aan de chauffeur overgedragen. Met ons track&trace systeem hebben wij zicht op de routes. Hierdoor kunnen bestellingen conform afspraken geleverd worden.

Expresskoerier

Alles onder één dak.
Om al uw producten veilig te houden hebben wij een grote loods aan onze kantoorruimte vastzitten. Ook is onze loods beveiligd dus de pakketten worden veilig gehouden.

Scroll naar boven